Ga naar content
Mijn buurt: 
leek +5.0km
  Verander locatie

  Woninginbraken – Dotterbloem - Leek

  In twee woningen en een schuur aan de Dotterbloem in Leek wordt in de nacht van 30 juli ingebroken. De verdachte van deze inbraken is vastgelegd op camera, terwijl hij met een rolkoffer één van de woningen verlaat. Herkent u deze verdachte? Neem dan contact op met de politie.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Ladder uit een schuur

  Bij aankomst aan de Dotterbloem op de vroege ochtend van zondag 30 juli, forceert de verdachte een schuurdeur en pakt een ladder. Deze ladder wordt gebruikt om op de bovenverdiepingen van twee andere woningen binnen te komen. Eenmaal binnengekomen maakt de inbreker verschillende waardevolle spullen buit. Ook steelt hij een rolkoffer waar de buit inpast.

  Camera’s omzeild

  Tijdens de inbraken weet de verdachte verschillende camera’s te omzeilen. Toch wordt hij vastgelegd bij het verlaten van een woning. Op de beelden is te zien hoe een man in alle rust met een rolkoffer van het merk American Tourister en een tas over de schouder de tuin van de woning verlaat en de straat oploopt.

  Herkent u de verdachte op de video?

  We zijn op zoek naar deze man en vragen uw hulp in dit onderzoek. Herkent u deze verdachte? Bijvoorbeeld aan de manier waarop hij loopt? Of vanwege de kleding die hij draagt? Neem dan contact met ons op via 0800-6070. Tips doorgeven kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=qCeEJYSJixA

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening