Ga naar content
Mijn buurt: 
Rekken +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal e-bike – Simmelinkstraat - Eibergen

    Aan de Simmelinkstraat in Eibergen ging een dief er met een elektrische damesfiets vandoor. Herken jij deze man? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De eigenaar zette zijn fiets op slot bij de ingang van een supermarkt aan de Simmelinkstraat. Nog geen tien minuten later liep een man in een zwart trainingspak doelgericht op de e-bike af. Hij deed iets met het slot. Vermoedelijk gebruikte hij een Poolse loper; dit gebruiken fietsendieven om het slot mee te ontzetten. Hij had snel succes: al binnen enkele seconden fietste hij weg met de gestolen tweewieler.

    Over de e-bike

    Het gaat om een e-bike van het merk Gazelle, type Ultimate C5, uit 2022 ter waarde van bijna 4.000 euro. De kleur van de fiets is antraciet (grijs/zwart) en aan weerszijden van de bagagedrager hingen zwarte fietstassen.

    Vragen

    • Herken jij deze man?
    • Weet jij waar de fiets nu is?

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ls6XpMn3Dng

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening