Ga naar content
Mijn buurt: 
enschede +2.0km
  Verander locatie

  Mogelijk steekincident - Spaansland - Enschede

  In Enschede kregen we op vrijdag 4 augustus rond 03.00 uur een melding van een mogelijk steekincident. Aan het Spaansland werd een gewonde, 36-jarige man uit Enschede aangetroffen. We zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De gewonde man is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat er exact is gebeurd en waar dit is gebeurd. De gewonde man werd aangetroffen aan het Spaansland maar het kan ook zijn dat hij op een andere plek gewond is geraakt, mogelijk in de wijk Boswinkel.

  Heb jij meer informatie of camerabeelden? 
  We zijn een onderzoek gestart en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Was je op vrijdag 4 augustus rond 03.00 uur aan het Spaansland of in de wijk Boswinkel en heb je iets gehoord of gezien? Misschien heb je wel beelden uit die omgeving waar mogelijk iets op staat. Mocht je meer informatie hebben dan horen wij dat graag! 

  Contact
  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening