Ga naar content
Mijn buurt: 
hengelo +5.0km
  Verander locatie

  Pinnen met gestolen pas – Prins Bernhardplantsoen – Hengelo

  Een man uit Hengelo werd niet alleen door twee mannen mishandeld, maar raakte in het tumult ook zijn telefoon inclusief bankpas en ov-chipkaart kwijt. Twee andere mannen gebruikten die pas later in Breda. We zoeken die laatste twee mannen. Herken jij hen? Laat het weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het 20-jarige slachtoffer dacht in eerste instantie dat zijn belagers zijn telefoon hadden gestolen. Voor de mishandeling had hij zijn telefoon namelijk nog; daarna niet meer. Maar de politie, die de aanvallers verhoorde, vond geen bewijzen dat zij ook achter de verdwijning van de telefoon zaten. Wel doken later camerabeelden op van het NS-station in Breda. Daarop zijn twee onbekende mannen te zien met de telefoon van het slachtoffer. Zij gebruikten de pasjes van het slachtoffer, die in het telefoonhoesje zaten, voor een transactie.

  Herken jij (één van) deze mannen?

  Contact
  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NFnAahTcMY8

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Deel het artikel op social media

  Deel artikel via: