Ga naar content
Mijn buurt: 
houten +5.0km
    Verander locatie

    Woningoverval - Noordzeestraat - Utrecht

    Dinsdagochtend 22 augustus vond aan de Noordzeestraat een woningoverval plaats. De politie doet onderzoek. Heb jij iets gezien/gehoord of heb je camerabeelden? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Twee mannen raakten vanochtend vroeg het slachtoffer van een woningoverval. Rond 06.30 uur hoorden zij geluiden rond een woning aan de Noordzeestraat. Toen een van hen polshoogte wilden nemen en de deur van de woning opende stormden er plotseling drie gemaskerde mannen hun woning binnen.  Nadat de verdachten enige tijd in de woning verblijven gingen zij er vandoor en lieten zij de slachtoffers vastgebonden achter. De mannen weten zich gelukkig zelf te bevrijden. Na controle blijkt dat beiden lichte verwondingen hebben opgelopen. Een van hen is voor behandeling meegenomen richting het ziekenhuis en mocht vervolgens weer naar huis.

    Onderzoek gestart

    De politie startte direct een onderzoek. Agenten zochten uitgebreid naar de verdachten in de omgeving maar konden hen niet meer vinden.  We doen vandaag sporenonderzoek, buurtonderzoek en zijn op zoek naar getuigen. 

    Weet jij meer?

    Heb jij dinsdagochtend 22 augustus, tussen 06.00 en 08.00 uur, verdachte personen of voertuigen gezien in de Rivierenwijk, heb je camerabeelden die het onderzoek kunnen helpen, of heb je misschien eerder deze week al iets verdachts gezien in deze buurt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook een melding doen via het onderstaande tipformulier. Anoniem melden? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=DwxenRxuAl0

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening