Ga naar content
Mijn buurt: 
overijssel +5.0km
  Verander locatie

  Brandstichting – Hugo de Grootstraat – Vriezenveen

  Aan de Hugo de Grootstraat in Vriezenveen stak een man een auto in brand. Weet jij wie dit deed? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Twee mannen liepen ‘s nachts door het dorp. Bij de woning met de auto liep één van hen verder, terwijl de ander op zijn knieën ging om de auto in brand te steken. Zodra het vuur oplaaide, liep ook hij verder. De mannen waren op verschillende camerabeelden te zien. Kort na de brandstichting fietsten ze richting een cafetaria aan het Manitobaplein.

  De brand veroorzaakte uiteindelijk alleen schade aan de auto, maar had heel anders kunnen lopen. De auto stond namelijk vlak voor een woning. Als het vuur was overgeslagen naar de woning, dan was het slapende gezin in gevaar gekomen.

  Contact

  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=968bQM3iN6Y

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening