Ga naar content
Mijn buurt: 
westervoort +5.0km
    Verander locatie

    Straatroof – Steenstraat – Arnhem

    Aan de Steenstraat in Arnhem beroofde een man een 26-jarige Arnhemmer van zijn fiets. Hij dreigde hierbij met een mes. Weet jij wie deze man is? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer stond kort na middernacht met een vriendin te praten op de kruising van de Steenstraat en de Bloemstraat. Een onbekende man begroette het tweetal en liep richting de Velperweg. Na een kwartier kwam hij terug. Hij sprak de twee aanvankelijk in het Engels aan en maakte een verwarde indruk. Op een gegeven moment vroeg hij om geld. Toen hij dit niet kreeg, werd hij agressief. Hij dreigde de man te slaan en begon aan zijn kleren te trekken. De Arnhemmer gaf de man een duw om van hem af te komen en probeerde weg te fietsen. Dat mislukte omdat de man zijn fiets vasthield, die daardoor op de grond viel. Vervolgens trok de man een mes, waarmee hij naar de Arnhemmer wees. Geschrokken liep het slachtoffer weg. De onbekende man ging er vandoor met de fiets. Dit is een zwarte heren-‘opoefiets’ van het merk Gazelle; opvallende details zijn een groen voorwiel en een rood achterwiel. De fiets heeft twee fietstassen.

    Vragen

    • Herken jij deze man?
    • Weet je waar hij verblijft?
    • Heb jij de zwarte fiets met het groene voorwiel en het rode achterwiel ergens gezien?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=S4a1bxlNhGo

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening