Ga naar content
Mijn buurt: 
Bovenkarspel +5.0km
    Verander locatie

    Straatroof – Bovenkarspel – Stede Broec

    Bij een bushalte voor het treinstation Bovenkarspel-Grootebroek beroofden twee mannen een 20-jarige man van zijn jas. Heb jij iets gezien of weet je meer? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op maandag 5 december 2023, omstreeks 21:00 uur, stond het slachtoffer bij een bushalte voor het treinstation Bovenkarspel-Grootebroek. Hij stond daar samen met een vriend. Hij zag twee mannen uit de richting van de Burgemeester J.N. Stuifbergenlaan aan komen lopen. De verdachten vroegen op agressieve wijze naar het merk van de jas van het slachtoffer. Vervolgens werd hij twee keer in het gezicht geslagen door één van de verdachten, en de andere verdachte trapte nog eens na. De verdachten stalen de zwarte jas met oranje voering van het slachtoffer. In zijn jaszak zat ook zijn pinpas die is weggenomen.

    Door de shock en de hoge impact hebben het slachtoffer, en de getuige die bij hem was, niet gezien welke kant de verdachten opgingen.

     

    Signalementen van de verdachten

    Verdachte 1
    Geslacht: man
    Lengte: 175-185 cm
    Leeftijd: 30-35 jaar
    Huidskleur:
    Haar: kort zwart haar
    Kleding: Mogelijk grijze jogginsbroek en blauwe jas

     

    Verdachte 2
    Geslacht: man
    Lengte: 185-195 cm
    Leeftijd: 30-35 jaar
    Kleding: mogelijk lichte jas met een hoodie eronder

     

    Contact
    Heb je wat gezien of gehoord wat ons kan helpen? Laat dit weten via het tipformulier of geef het anoniem door via 0800-7000 of meldmisdaadononiem.nl.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening