Ga naar content
Mijn buurt: 
zaanstad +5.0km
    Verander locatie

    Straatroof – Kalverstraat – Zaandam

    Vrijdagmiddag rond 15.15 uur is een 17-jarige Zaandammer door zes personen beroofd van eigendommen op de Kalverstraat. Zaterdagochtend is een 16-jarige Zaandammer aangehouden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van de roof.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer stond rond 15.00 uur op de Kalverstraat ter hoogte van de Oostzijde op straat. Hij werd aangesproken door een jongen die hem zei dat hij geld en spullen moest afgeven. De jongen werd bijgestaan door vijf andere jongeren. Allen droegen donkere kleding en een capuchon. De 17-jarige Zaandammer gaf zijn eigendommen af nadat hij van één van de belagers een vuistslag incasseerde.

     

    De groep rende vervolgens met spullen weg in de richting het centrum via de steeg aan de Bloemgracht te Zaandam. Het slachtoffer hoefde niet behandeld te worden aan zijn verwonding.

     

    De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heb iets van de roof of vlucht gezien rond de Kalverstraat? Heb jij camerabeelden? Deel jouw informatie door te bellen naar 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem? Dit kan via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening