Ga naar content
Mijn buurt: 
Nootdorp +5.0km
    Verander locatie

    Overleden persoon - Lobattostraat - Den Haag

    Het onderzoek naar de overleden 40- jarige man op donderdag 14 december in de Lobattostraat in Den Haag is nog in volle gang. Op zondagochtend 24 december is voor deze zaak een 44- jarige man aangehouden. Het onderzoeksteam komt graag in contact met een voorbijgangster die donderdagnacht 14 december door de Lobattostraat reed. Van deze fietser zijn beelden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De politie trof op donderdag 14 december rond 09.25 uur na een melding de overleden man aan. Hij lag onder een brug van de Lobattostraat, vlak achter het bouwbedrijf Gamma en naast de Megastores. Naar aanleiding van het aantreffen van de overleden man is er onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart.

    Verdachte aangehouden 
    Na uitgebreid onderzoek kwam deze verdachte in beeld en kon zondagochtend worden aangehouden. De aangehouden 44-jarige man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De verdachte zit in beperkingen dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

    Voorbijgangster gezocht
    Het onderzoeksteam komt heel graag met een voorbijgangster die in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 december met haar fiets door de Lobattostraat reed. Zij is nadrukkelijk geen verdachte maar heeft mogelijk iets gezien of gehoord dat van belang kan zijn in het opsporingsonderzoek. Daarom komt de politie graag in contact met deze voorbijgangster. Kent u deze mevrouw of bent u deze mevrouw dan kunt u zich melden op de onderstaande telefoonnummers of het tipformulier. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze zaak of weet u wie deze vrouw is? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Sq4rfG_UIvE

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening