Ga naar content
Mijn buurt: 
Rotterdam Hoogvliet +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - Lisstraat - Spijkenisse

    Bij een appartementencomplex aan de Lisstraat in Spijkenisse vond in de nacht van 7 op 8 december een enorme explosie plaats. Wie weet wie er achter deze explosie zit(ten)? Bel de politie als u meer informatie heeft!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    In die bewuste nacht van donderdag op vrijdag, rond 02.30 uur, vond de explosie plaats. Er is geen brand ontstaan. De schade was echter zo groot dat alle bewoners van het portiek direct hun huis uit moesten voor onderzoek of hun woning nog veilig genoeg was. Drie mensen moesten door ambulancepersoneel behandeld worden. 

    Onderzoek
    Explosievenspecialisten en forensisch rechercheurs werden opgeroepen om onderzoek te doen en sporen te verzamelen. Daarnaast startte direct een onderzoek onder getuigen, omwonenden en naar eventuele camerabeelden in de omgeving. Vanuit de gemeente werd gezorgd voor opvang van de bewoners van het portiek en een onderzoek naar de veiligheid van de woningen. In loop van de nacht bleek dat de zes woningen niet veilig genoeg waren om terug te keren. Voor de mensen is toen een hotelovernachting geregeld.

    Informatie en beelden welkom
    De politie doet onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor deze explosie. Alle informatie daarover is welkom. Geef het door op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Gec7P4khQuM

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening