Ga naar content
Mijn buurt: 
ridderkerk +5.0km
    Verander locatie

    Explosies - Koenraad van Zwabenstraat - Rotterdam Zuid

    Op de Koenraad van Zwabenstraat in Rotterdam vonden op 26 september en 6 november twee explosies plaats. De daders staan op beeld. Wie herkent ze?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op dinsdag 26 september 2023 rond 03.409 uur vond er een explosie/brandstichting plaats bij een woning op de Koenraad van Zwabenstraat te Rotterdam. En maandag 06 november 2023 rond 22.35 uur vond er een explosie plaats bij dezelfde woning. In beide gevallen vielen gelukkig geen gewonden, maar de schade was aanzienlijk.
    De dader van de explosie van 26 september staat op beeld en dat geldt ook voor twee daders van de tweede explosie in november. Zij zijn zichtbaar die op een scooter komt aanrijden. Eén verdachte stapt van de scooter af en plaatst een explosief bij de woning.

    Help ons in het onderzoek
    Kent of herkent u de daders aan de hand van de beelden of weet u sowieso wie ze zijn? Heeft u andere informatie die helpt in het onderzoek of heeft u beelden van de daders? Bel de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000 of laat het ons weten via onderstaand tipformulier.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=MQcu8M-b_rE

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening