Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Ontvoering - Noorderweg - Schiedam

  Maandag 18 december rond 17.30 uur werd een man uit Maassluis ontvoerd vanuit een parkeergarage in Schiedam. Twee dagen later werd hij teruggevonden in de gemeente Haarlemmermeer. Er zitten inmiddels meerdere verdachten vast. Informatie over de ontvoering en wat daar aan ten grondslag zou kunnen liggen blijft welkom.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  In het onderzoek naar de ontvoering werd woensdag 24 januari een 30-jarige man uit Klaaswaal aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden maar blijft verdachte. Dinsdag 30 januari werd een 31-jarige Schiedammer gearresteerd. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit nog wel vast. Van de zeven eerder aangehouden verdachten zitten er nog vijf vast.

  Omschrijving

  Na de ontvoering werd direct een onderzoek gestart. Diezelfde avond werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Tilburg. De volgende dag werden in Amsterdam nog zes mannen aangehouden.

  Het gaat om een 24-jarige Tilburger, twee Rotterdammers van 29 en 30 jaar, een 32-jarige man uit Aalsmeer en twee mannen (23 en 30 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Pas woensdagavond, twee dagen na de ontvoering, werd het slachtoffer door handhavers aangetroffen in de gemeente Haarlemmermeer. Hij is toen door artsen gecontroleerd en maakt het naar omstandigheden redelijk goed.

  Het onderzoek wordt intussen voortgezet. Getuigen of mensen met meer informatie wordt gevraagd contact met ons op te nemen. Dat kan ook anoniem.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening