Ga naar content
Mijn buurt: 
Bellinistraat, 2901KA Capelle aan den IJssel +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Amerstraat - Ridderkerk

    Aan de Amerstraat in Ridderkerk is op 1 augustus een supermarkt overvallen. Hierbij zijn er geen gewonden gevallen. De overvallers zijn gevlucht met een onbekend geldbedrag. De daders staan op beeld. Bel de politie of Meld Misdaad Anoniem als u ze (her)kent!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het is iets voor 20.00 uur toen de politie een melding kreeg dat er een overval bij de Lidl aan de Amerstraat hadplaatsgevonden. Toen de agenten aankwamen, troffen zij zeer geschrokken medewerkers en klanten. Twee jonge mannen gekleed in donkere hoodies, bedreigden de kassamedewerker met een mes en vuurwapen. Ze wilden geld. De medewerker opende de kassalade, waarop de mannen een greep uit de kassa deden en de supermarkt uit renden in de richting van Beverwaard.

    Getuigen
    De politie is direct een onderzoek gestart en er zijn camerabeelden veiliggesteld. Daarop zijn de daders goed te zien. Kent u ze of heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek, neem dan contact met ons op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=O2R4RjmYewI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening