Ga naar content
Mijn buurt: 
Barendrecht +5.0km
    Verander locatie

    Overval snackbar - Noordstraat - Ridderkerk

    Aan de Noordstraat in Ridderkerk werd op 22 september een snackbar overvallen. De overvaller staat op beeld. Wie is hij? Bel de politie als u het weet.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De dader kwam rond 21.30 uur binnen, waar op dat moment nog één klant aanwezig was. De dader liet er geen gras over groeien: hij kwam binnen en sprong meteen over de toonbank. Hij eiste geld in het Nederlands en in het Engels en bedreigde het personeelslid met een mes. De dader wachtte ook nu niet af. Hij opende zelf de kassa, pakte het geld en sprong weer over de toonbank om vervolgens de snackbar uit te rennen. Gelukkig raakte niemand gewond.

    Het gezicht van de dader is bedekt en is daardoor niet of nauwelijks te herkennen. Maar hij heeft een bijzondere jas en handschoenen aan, waardoor mensen uit omgeving misschien toch wel weten wie hij is. Weet u wei deze overvaller is? Herkent u opvallende de jas en/of de handschoenen? Deel uw infomatie met de politie en bel naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem? 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=DtD0vsDtsQY

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening