Ga naar content
Mijn buurt: 
Loenersloot +5.0km
    Verander locatie

    Plofkraak juwelier - Herenweg - Vinkeveen

    In de vroege ochtend van donderdag 14 december heeft er een plofkraak plaatsgevonden op een juwelier aan de Herenweg in Vinkeveen. Direct na de plofkraak zijn er vermoedelijk twee personen gevlucht. Deze verdachten staan op beeld. Weet jij wie dit zijn?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Die nacht wordt Vinkeveen opgeschud door een luide knal, rond 04:00 uur. De eigenaar van de zaak wordt wakker van het alarmsysteem die verbonden is aan zijn telefoon. Hij bekijkt meteen de bewakingscamera's, daar ziet hij een hoop rook én twee mannen in de winkel. Het is foute boel, dus gaat hij meteen naar de zaak toe.

    Schade
    De inbrekers hebben de deur laten ontploffen, om zo de zaak binnen te dringen. Hierbij zijn onder anderen de ramen en vitrines van de winkel zeer beschadigd geraakt. Het enige dat de daders hebben meegenomen is een hanger van een anker van het merk Rolex ter waarde van een paar honderd euro.


    De twee vermoedelijke daders zijn gevlucht in de richting van de N201.

     

    Vragen

    Weet u wie de verdachten van de beelden zijn?

     Heeft u rond 03:50 uur voor, tijdens of na de explosie iets gezien?

    Of heeft u camerabeelden? 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Ryccd7jK1lM

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening