Ga naar content
Mijn buurt: 
Venlo +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - Manresastraat - Venlo

    Aan de Manresastraat in Venlo raakten in de nacht van 30 december rond 2 uur vier woningen beschadigd door een explosie. Heb je iets gezien of camerabeelden beschikbaar? Neem dan contact op met de politie.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het ontplofte materiaal veroorzaakte schade aan de voorgevels van de woningen. De bewoners waren aanwezig. Er raakte niemand gewond. Wat er exact is ontploft is onduidelijk gebleven. De politie stelt een onderzoek in.|

    Melden helpt
    De politie doet sporenonderzoek en kijkt camerabeelden uit. Zowel bij het opsporen als het voorkomen van explosies spelen bewoners een grote rol. Als iemand iets verdachts ziet, bel dan meteen 112. We komen liever voor niets, dan te laat. Wanneer na een incident een getuige zich snel meldt en ons een goed signalement geeft of de juiste vluchtrichting vertelt, dan helpt dit ook enorm.

    Getuigen
    De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heb je informatie die kan helpen bij dit onderzoek neem dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of tip anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Heb je beeldmateriaal uit de omgeving van de Manresastraat, dan vragen we je dit beeldmateriaal te uploaden.

     

    Vragen

    Heb je informatie die kan helpen bij dit onderzoek neem dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of tip anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Heb je beeldmateriaal uit de omgeving van de Manresastraat in Venlo, dan vragen we je dit beeldmateriaal te uploaden.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening