Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Mishandeling - Beekstraat - Hengelo

  We zijn op zoek naar deze twee mannen die twee andere mannen hebben mishandeld in het centrum van Hengelo. Ze gaven de slachtoffers rake klappen en toen de slachtoffers op de grond lagen werden ze ook nog tegen hun hoofd geschopt.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op zondag 18 december 2022 kregen twee vrienden uit Almelo uit het niets klappen van een grote groep mannen. Zelfs toen ze op de grond lagen ging het geweld onverminderd door. Ze werden onder andere tegen hun benen, rug en hoofd geschopt. Na de mishandeling gingen de mannen ervandoor. Een deel van hen stapte in een auto. Deze auto kon kort daarna worden stilgezet door de politie waardoor twee van de verdachten werden herkend. Uit verder onderzoek werd ook een derde verdachte herkend. We zijn nog op zoek naar de andere twee verdachten.

  We willen heel graag weten wie deze twee mannen zijn. Heb je meer informatie? Bel ons dan meteen via 0800-6070, dat is de gratis tiplijn. En uiteraard mag dat ook anoniem, via Bel M op 0800-7000. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=sY2drWmya6w

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NXE8U3tM33A

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening