Ga naar content
Mijn buurt: 
dieren +5.0km
    Verander locatie

    Vernieling- Koepoortstraat- Doesburg

    Op zaterdag 24 september 2022 hebben jullie een raam ingegooid bij Stadsbierhuys De Waag in Doesburg. Op camerabeelden is te zien hoe één van jullie een steen van de grond pakt en vervolgens op aanmoediging van de anderen het raam ingooit.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Jullie hebben misschien al gezien dat jullie actie op social media veel is gedeeld. Daarnaast heeft het programma 112 vandaag er ook aandacht aan besteed. Dat heeft er helaas nog niet voor gezorgd dat jullie je hebben gemeld. Omdat jullie vermoedelijk minderjarig zijn krijgen jullie van ons nog één keer de kans om jezelf te melden. Doen jullie dit niet dan maken we de beelden openbaar in het tv programma Plaats Delict. Jullie mogen je binnen een week samen met je ouders of verzorgers melden op het bureau, maar jullie mogen ons ook bellen via 0900 8844. Vermeld daarbij zaaknummer 2022460318. Hopelijk zien we jullie snel!

    Aan iedereen die deze post ziet: ken of herken jij deze jongens die we nu nog hebben geblurd? Ook dan mag je ons tippen! Het nummer van de gratis tiplijn is 0800-6070.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening