Ga naar content
Mijn buurt: 
7622 +5.0km
  Verander locatie

  Zware mishandeling – Bankastraat – Hengelo

  Een 66-jarige man werd op 9 februari op het fietspad ter hoogte van Bankastraat in Hengelo geduwd door een andere fietser, waardoor hij met volle vaart met zijn hoofd tegen een boom aankwam. Het gebeurde donderdagavond na de voetbalwedstrijd tussen FC Twente-Ajax. We zijn op zoek naar getuigen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Wat een gezellig avondje voetbal kijken had moeten zijn, liep voor een 66-jarige man uit Borne anders af. Rond 21:30 uur na de voetbalwedstrijd tussen FC Twente-Ajax fietste hij samen met een vriend naar huis. Op het fietspad ter hoogte van de Bankastraat werd hij ineens omvergeduwd door een andere fietser. Het slachtoffer viel en kwam met volle vaart met zijn hoofd tegen een boom aan. De hulpdiensten werden ingeschakeld en in het ziekenhuis bleek dat hij ernstige verwondingen had.

  Getuigen

  We zijn een onderzoek gestart en hebben inmiddels met meerdere getuigen gesproken, maar dat heeft helaas nog niet tot de dader geleid. Het was die avond rond 21:30 uur erg druk op het fietspad aan de Bankstraat. Daarom alsnog de oproep aan getuigen om zich te melden.

  Oproep

  We doen ook een dringende oproep aan de fietser die het slachtoffer geduwd heeft. Misschien is het helemaal niet je bedoeling geweest dat het slachtoffer gewond zou raken, maar je had kunnen weten dat als je iemand zo duwt dit letsel zou veroorzaken. We vragen je daarom om jezelf te melden.

  Signalement

  Het gaat om een man en hij is vermoedelijk ergens tussen de 25 á 30 jaar oud en rond de 1 meter 80 lang. Hij had die avond een donkere capuchon op en een donkere jas en broek aan.

  Vragen

  Weet jij meer? Tip ons dan via 0800 6070 of via onderstaand tipformulier. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (MMA) op 0800 7000.

  ^LB

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=CHGkTzzEglw

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening