Ga naar content
Mijn buurt: 
Enschede, Nederland +25.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Rietmolenweg – Haaksbergen

    In Haaksbergen werd in de nacht van zondag 20 november op maandag 21 november bij een bouwcenter ingebroken. In het pand werd een kluis opengebroken en de winkel werd doorzocht. Wie kan ons meer vertellen?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 23:45 uur verschenen vier inbrekers voor de achteringang van een bouwcenter aan de Rietmolenweg in Nijverdal. Ze kwamen binnen door een schuifpui met een koevoet te vernielen. Ze namen anderhalf uur de tijd om het bedrijfspand te doorzoeken en gingen ervandoor met gereedschappen, bouwmaterialen en machines. Er werden zelfs sokken meegenomen.

    Vragen

    • Wie heeft informatie over deze mannen?
    • Mogelijk dat de gereedschappen ergens te koop zijn aangeboden, mocht je ze ergens te koop hebben gezien dan spreken we je graag.
    • Geef je informatie door, hoe klein het lijkt. Bel met de opsporingstiplijn via 0800 6070 of geef je informatie door via het tipformulier. Melden kan uiteraard ook altijd anoniem via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/ M. is geen politie en geeft jouw informatie pas door als je anonimiteit 100% gewaarborgd kan worden.

      www.stopheling.nl

      Controleer als je iets koopt altijd of het van diefstal afkomstig is. Dit kan door te kijken op stopheling.nl Aan de hand van het serienummer kun je controleren of het van diefstal afkomstig is.

      ^LB

       

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=UkSl4TsGqUk

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening