Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
  Verander locatie

  De politie is op zoek naar vier bezoekers die woensdagavond 21 december het Café Pool in hartje Nijmegen bezochten

  Op 21 december aan einde van de avond bedreigden twee mannen een medewerker van een Café Pool aan de Van Welderenstraat in Nijmegen. Ze gingen ervandoor met een telefoon en 400 euro uit de kassa. Wie zijn deze mannen?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Even voor middernacht kwamen twee mannen een café aan de Van Welderenstraat in Nijmegen binnen. De mannen dronken wat en speelden pool aan een tafel. Niet veel later ontstond er een conflict met vier andere aanwezige gasten. 

  Een medewerker van het café probeerde het conflict te sussen en gaf de vier gasten een drankbon mee, voor een volgend bezoek aan het café. Hierop verliet het viertal het Café Pool. 

  De twee achtergebleven mannen eisten geld van de medewerker en gooide één van hen een glas kapot. Deze mannen vertrokken uiteindelijk met de telefoon en 400 euro contant geld uit de kassa. Ze vluchten in de richting van het Keizer Karelplein. 

  Signalement


  Man 1, 1.70-1.80 meter lang, licht getinte huidskleur, wit T-shirt, gespierd postuur, wat langer haar.
  Man 2, normaal postuur, korter haar, rode Radboudtrui aan.
  Een van hen droeg een groengrijze jas met capuchon. 

  Getuigen


  We zijn druk met het onderzoek naar dit incident en zijn nog op zoek naar de vier personen die aanwezig waren in het café toen de verdachten binnenkwamen. Zij zijn voor ons belangrijke getuigen. Was jij op woensdagavond 21 december even voor middernacht aanwezig in Café Pool en heb je nog niet met de politie gesproken, dan komen we graag met je in contact!

  Eén van de verdachten heeft op straat lopen schreeuwen toen hij vanuit de richting van de Molenstraat naar het café liep. Hij deed dit ook toen hij het café had verlaten en in de richting van de Arksteestraat liep. Mogelijk dat mensen die 21 december rond middernacht in de omgeving van de Van Welderenstraat waren zich hierdoor de man nog kunnen herinneren. Als dit zo is dan spreken we je graag.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_ncHd6NMvQY

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening