Ga naar content
Mijn buurt: 
Ermelo +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak – Hertog Reinoudlaan – Harderwijk

    Wie heeft er meer informatie over de vuurwerkbom die afgelopen november tegen een ruit van een tankstation in Harderwijk was geplaatst?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op maandag 7 november rond 03:50 uur s nachts parkeerden twee mannen een scooter tegen de muur van het tankstation. Ze liepen vrijwel direct naar de ingang toe en één van hen plakte een vuurwerkbom op de ruit. De lont werd aangestoken en er volgde een explosie. Het glas van de toegangsdeur werd daarna ingeslagen en nog voordat de mannen de vitrine met sigaretten open konden doen ging de rookgenerator af. De mannen waren nog geen tien seconden binnen en vertrokken gehaast zonder buit.

     

    Vragen

    • Wie kan ons meer vertellen over de daders? Ze kwamen aanrijden op een scooter, mogelijk komen ze uit de omgeving van Harderwijk.
    • Wie heeft er iets opvallends gezien in de dagen voor deze inbraak, rondom de Hertog Reinoudlaan in Harderwijk?

     

    Laat het ons weten via de bekende nummers. Wil je liever anoniem blijven, bel dan naar M: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=fAMB-xPyqhs

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=zqGSlf3rojw

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening