Ga naar content
Mijn buurt: 
Oldenzaal +25.0km
  Verander locatie

  Snelkraak – Langestraat – Delden

  Op 9 januari was er een snelkraak bij een juwelier aan de Langestraat in Delden. De daders lieten een flinke ravage achter. Wie heeft er meer informatie?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 03:30 uur ’s nachts verschenen de inbrekers voor de toegangsdeur van de juwelier. De glazen deur werd ingeslagen en met een krik werd het rolluik vernield. De mannen kropen onder het luik door. Eenmaal binnen sloegen ze negen vitrines kapot. In nog geen minuut tijd namen ze voor tienduizenden euro’s aan goud en diamanten mee in grote bigbags. Rond 03:30 uur ’s nachts verschenen de inbrekers voor de toegangsdeur van de juwelier. De glazen deur werd ingeslagen en met een krik werd het rolluik vernield. De mannen kropen onder het luik door. Eenmaal binnen sloegen ze negen vitrines kapot. In nog geen minuut tijd namen ze voor tienduizenden euro’s aan goud en diamanten mee in grote bigbags.

  Onderzoek

  Het gaat vermoedelijk om drie daders. Op de plek van de juwelier is die nacht een donkerkleurige Audi stationwagen gezien. We krijgen daar graag meer informatie over. Ook getuigen die nog geen contact hebben gehad en toch beelden hebben waarop de Audi of de mannen te zien zijn spreken we graag!

  Vluchtroute

  De daders zijn gevlucht richting de rotonde van Delden.

  Vragen

  • Woon je aan de route van deze rotonde en heb je een camera?  Kijk dan of er op maandag 9 januari tussen 3 en 4’s nachts iets op te zien is.
  • Vermoedelijk zijn ze de rondweg N346 opgegaan. Reed jij daar rond dat tijdstip en ben je in bezit van  dashcambeelden? Neem dan contact op!

  Geef je informatie door en bel gratis met de opsporingstiplijn via 0800 6070 of geef je informatie door via het tipformulier. Melden kan uiteraard ook altijd anoniem via Meld Misdaad Anoniem (M). M is geen politie en geeft jouw informatie pas door als je anonimiteit 100% gewaarborgd kan worden.

   

  ^LB

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=sybU4XBGH0U

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening