Ga naar content
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
  Verander locatie

  Woningoverval – Prof Asselbergsstraat – Nijmegen

  Op 24 december werd een ouder echtpaar op klaarlichte dag overvallen. Daarbij werd de mannelijke bewoner met een vuurwapen geslagen. De overvaller vertrok zonder buit. Wie weet er meer over deze overval?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 11:00 uur ging de bel van een woning aan de Prof Asselbergsstraat in Nijmegen. De bewoner deed open en zag dat er een man voor de deur stond. De man richtte meteen een vuurwapen op het slachtoffer en eiste geld. Het slachtoffer bedacht zich geen moment en riep naar zijn vrouw, dat zij de politie moest bellen. Hierdoor raakte de overvaller vermoedelijk in paniek en viel het slachtoffer aan. Daarbij sloeg hij het slachtoffer. De man viel bloedend op de grond neer, waarna de overvaller er zonder buit vandoor ging. 

  Signalement


  De overvaller is een man rond de 1.70 tot 1.75m lang. Hij heeft een lichte huidskleur en droeg deze ochtend een donkere hoodie met een capuchon over zijn hoofd. Daarboven droeg hij een jas die tot boven aan zijn knieën kwam.  Verder droeg hij deze dag een donkere broek. De man sprak Nederlands. 

  Vragen

  -    Wie weet meer over deze overval?
  -    Wie woont in de omgeving van de prof Asselbergstraat in Nijmegen en heeft camerabeelden waar die dag mogelijk wat op staat?
  -    Wie heeft de dagen voorafgaand aan de overval opvallende dingen gezien? Denk aan voertuigen of personen die er niet thuis leken te horen. 
  -    Opvallend dus dat de overval op klaarlichte dag was. Mogelijk dat mensen hier dus wel wat van hebben gezien. 

  Heb je meer informatie? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons tippen via onderstaand tipformulier. Anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem (MMA). 
   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=22-iBFXXt9g

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening