Ga naar content
Mijn buurt: 
zevenaar +5.0km
    Verander locatie

    Woningoverval – Sterappel – Duiven

    Aan de Sterappel in Duiven werden bewoners op dinsdag 3 januari 2022 in de vroege ochtend opgeschrikt door twee overvallers. Heb jij iets gezien of gehoord? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De slachtoffers lagen te slapen toen ze gerommel in de woonkamer hoorden. Toen ze gingen kijken zagen ze twee personen in de woning staan. De slachtoffers werden vastgebonden terwijl de personen het hele huis overhoop haalden. De in het zwart geklede overvallers vertrokken vervolgens met onbekende buit.

    We zijn uiteraard meteen een onderzoek gestart en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Woon je in de omgeving van de Sterappel en heb je op dinsdag 3 januari tussen 02.00 uur en 04.00 uur ’s nachts, of in de dagen daarvoor, iets gezien of gehoord?  Denk bijvoorbeeld aan verdachte voertuigen of personen. Of heb je camerabeelden waar mogelijk iets op staat? Neem dan contact met ons op.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=expcnFkoCg4

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=nAcO-jbeH0g

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening