Ga naar content
Mijn buurt: 
Emst +10.0km
    Verander locatie

    Diefstal - munten - Epe

    We hebben verschillende gouden en zilveren munten gevonden die mogelijk gestolen zijn. Wie is de eigenaar van deze munten?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op vrijdag 2 juni hebben we een man staande gehouden die betrokken was geweest bij een verdachte situatie. De man had verschillende munten in zijn jaszak en kon niet verklaren hoe hij daaraan was gekomen. De man heeft vrijwillig afstand gedaan van de munten.

    We vermoeden dat deze munten zijn gestolen en daarom zijn we nu op zoek naar de rechtmatige eigenaar. 

    We laten niet alle munten zien om te voorkomen dat iedereen kan zeggen dat deze munten van hen zijn. Mocht de eigenaar zich melden, dan moet hij of zij specifieke kenmerken van de overige munten kunnen benoemen. Als deze munten van jou zijn, of als je weet wie de rechtmatige eigenaar is, meld je dan.

    Vragen

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=HQXdoDuTU84

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=GRHwwbUdJPY

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening