Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
hengelo +5.0km
  Verander locatie

  Straatroof - Van Alphenstraat - Hengelo

  In Hengelo aan de Van Alphenstraat (dichtbij kinderboerderij Het Weusthag) was er op maandag 17 juli een straatroof. We zijn op zoek naar een getuige die aan het 17-jarige slachtoffer heeft gevraagd: “is dit een geintje of is dit serieus?”. Ben jij die man? Meld je dan!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op maandag 17 juli rond 19.40 uur was er een straatroof aan de Van Alphenstraat in Hengelo (dichtbij kinderboerderij Het Weusthag). Een 17-jarige jongen uit Almelo liep samen met zijn vriendin in het bos toen er opeens twee jongemannen uit de bosjes kwamen en hen bedreigden met een vuurwapen. De daders vroegen om het tasje van het slachtoffer. Nadat het slachtoffer dit had afgegeven gingen de mannen ervandoor. De volgende dag konden we drie verdachten aanhouden: een 17-jarige en een 18-jarige man, beiden uit Hengelo en een 18-jarige man uit Hoogeveen.

  Wie zoeken we?
  We zijn nog op zoek naar een belangrijke getuige. Het gaat om een man die die dag (17 juli) rond 19.40 uur ook in het bos vlakbij kinderboerderij Het Weusdag was en aan het 17-jarige slachtoffer heeft gevraagd: “is dit een geintje of is dit serieus?”. Ben jij deze man? Meld je dan bij ons want je bent een belangrijke getuige!

  Contact opnemen
  Neem contact met ons op via 0900 8844. Vermeld daarbij zaaknummer. 2023327928 . 

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening