Ga naar content
Mijn buurt: 
zevenaar +5.0km
    Verander locatie

    Woninginbraak - Oud Zevenaarseweg – Zevenaar

    In Zevenaar was er op zondag 21 mei een inbraak in een woning aan de Oud Zevenaarseweg. Ben jij getuige geweest of heb je meer informatie? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De daders hebben een flinke buit gemaakt, namelijk bijna een ton aan contanten en sieraden die in een kluis zaten. De daders hebben de kluis meegenomen door een kruiwagen te pakken om de zware kluis te verplaatsen. Ze zijn waarschijnlijk via de bosschages aan de achterkant van het huis naar de parkeerplaats aan de Ringbaan Zuid gelopen. Op deze parkeerplaats is namelijk de kruiwagen aangetroffen. Het is dan ook goed mogelijk dat de daders hun auto hier hebben geparkeerd.

    Vragen

    • Wie heeft de mannen zien lopen met de kruiwagen?
    • Wie heeft de mannen de kluis in een auto zien laden?
    • Wie heeft er die dag verdachte personen of voertuigen gezien die er niet thuis leken te horen?
    • Wie weet in welk voertuig de daders hebben gereden?

    Contact
    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=BVDtNqS8LIw

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening