Ga naar content
Mijn buurt: 
Apeldoorn +5.0km
  Verander locatie

  Zakkenrollen – Linie – Apeldoorn

  In een supermarkt in Apeldoorn en Ugchelen waren twee zakkenrollers actief. We hebben beelden van de verdachten. Laat het ons weten als je deze twee mannen herkent!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving


  Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe een vrouw slachtoffer wordt van de twee mannen.
  Op het moment dat de vrouw bij het winkelwagentje wegloopt om iets van de schappen te pakken, komt één van de mannen dicht achter haar staan om de diefstal te verhullen. Vervolgens pakt de andere man razendsnel haar portemonnee uit de tas die in het winkelkarretje staat. 

  Even later zien we ze opnieuw in een supermarkt in Ugchelen. Dan draaien ze de rollen om en wordt er opnieuw op dezelfde wijze een portemonnee gerold. 

  Procesnummers: 2023147819 + 2023165751

  Vragen

  Contact

  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JCQe_38ce3s

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Ai8kHR-JAuc

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening