Ga naar content
Mijn buurt: 
Veenendaal +0.5km
    Verander locatie

    Auto-inbraak - Corridor - Veenendaal

    Op 13 juli werd een groep inbrekers in Veenendaal op heterdaad betrapt door de politie. Twee van hen gingen ervandoor in een auto. De politie zette de achtervolging in. De twee konden uiteindelijk op de A12 nabij de afrit Maarn worden aangehouden. De derde verdachte kon in Veenendaal al direct worden aangehouden. De politie is op zoek naar camerabeelden en getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 19.30 uur kwam een melding van een auto-inbraak in een parkeergarage aan de Corridor in Veenendaal. Tijdens een onderzoek in de omgeving trof de politie een auto aan die – volgens informatie – eerder betrokken was bij mogelijke diefstallen uit auto’s. Nadat één verdachte uitstapte, werd hij direct door de politie aangehouden. Dit is een 27-jarige man uit Utrecht. De auto met de twee andere verdachten erin ging er daarop vandoor.

    Crash
    Na een achtervolging crashte het voertuig met de verdachten erin op de A12 ter hoogte van Maarn. Bij de crash waren twee dienstvoertuigen betrokken. De verdachten – een 33-jarige man uit Utrecht en een 38-jarige man uit Nieuwegein - konden worden aangehouden en naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de crash.

    Iets gezien?
    In het onderzoek naar de auto-inbraken is de politie op zoek naar getuigen en camerabeelden: Heb jij rond 19:30 uur in de omgeving van de Corridor in Veenendaal iets verdachts gezien of is er misschien wel in jouw auto ingebroken in bijvoorbeeld een parkeergarage en heb je dat nog niet gemeld? Doe dat dan alsnog. Camerabeelden uit de omgeving waarop iets verdachts te zien is, kunnen worden gedeeld via het tipformulier. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

    Vragen

    Wie heeft er meer informatie of camerabeelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening