Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Diefstal met geweld - Noorderweg – Hilversum

  Donderdag 20 april wordt een scooterrijder rond 15:30 uur in Hilversum onder dreiging van een vuurwapen beroofd van zijn scooter. Wie herkent de bijrijder op de foto?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Beroving
  Als de scooterrijder net voorbij het station, het kruispunt met de Schoolstraat oversteekt en het fietspad inslaat, ziet hij kort daarna twee mannen lopen. Als de scooterrijder in de buurt van de twee mannen komt, ziet hij dat één van hen een bivakmuts optrekt en zich omdraait. Onder dreiging van een vuurwapen moet het slachtoffer zijn scooter afstaan, waarna beide mannen op de scooter springen en er vandoor gaan richting station Hilversum.

  Gebruik van een vluchtauto
  Vermoedelijk is voorafgaand deze diefstal een incident gebeurd, waarbij er gebruik is gemaakt van een gestolen voertuig met gestolen kentekenplaten. Volgens getuigen zouden daar drie mannen in hebben gezeten. Deze hoogstwaarschijnlijke vluchtauto is gevonden met daarin een enorm cash geldbedrag. Het is nog onduidelijk wat zich hier precies heeft afgespeeld.

  Wie herkent de bijrijder
  Uit onderzoek is de scooterrijder herkend. Helaas, is de bijrijder tot op heden onbekend gebleven. Wij komen graag in contact met mensen die meer weten of de bijrijder (her)kennen. Heeft u informatie of heeft u andere beelden? Deel die dan met ons. Geef uw tip door via 0900-8844 en upload uw beelden hieronder via het tipformulier. U kunt ook geheel anoniem tippen via 0800-7000 of klik hier.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4OFizKwoM04

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening