Ga naar content
Mijn buurt: 
houten +5.0km
    Verander locatie

    Gevonden – sieraden - Houten

    Afgelopen april is een persoon, die verdacht wordt van meerdere woninginbraken in Houten, Cothen, Nieuwegein en Naarden aangehouden. Bij de doorzoeking van zijn woning zijn meerdere sieraden gevonden. Wie herkent de sieraden onderaan deze pagina?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Sinds 2021 was er een enorme stijging van woninginbraken in Houten. In 2022 en 2023 zijn er twee verdachten aangehouden; een 19-jarige en 21-jarige man beide afkomstig uit Houten. Bij de doorzoeking van de woning van de verdachte die in april 2023 werd aangehouden, zijn meerdere sieraden gevonden. Zo ver bekend hebben de verdachten ingebroken bij woningen in Houten, Cothen, Nieuwegein en Naarden. Maar wellicht ook op andere plaatsen in de omgeving.

    De politie komt graag in contact met de eigenaren van de sieraden. De foto's staan onderaan deze pagina.

    Vragen

    Herken jij de sieraden of weet jij van wie een sieraad is? Neem dan contact op met de politie en vermeld dit zaaknummer 2022163628 en het nummer van het sieraad op de foto(s).

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=MYuw4PaBg_0

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening