Ga naar content
Mijn buurt: 
Randwijk +5.0km
    Verander locatie

    Agressieve man – Utrechtseweg – Renkum

    Deze man wordt gezocht omdat hij medewerkers van supermarkten heeft bedreigd en verschillende dingen heeft vernield. Wie weet wie dit is?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op 3 april was de man in een supermarkt in Oosterbeek. Daar bedreigde hij een kassamedewerkster terwijl ze zijn boodschappen aan het scannen was. Toen ze haar collega’s erbij riep, probeerde de man een andere medewerkster te mishandelen. Gelukkig kon een klant ingrijpen, waardoor de man kalmeerde en de boodschappen konden worden afgerekend. Toen de man wegging begon hij tegen verschillende spullen te schoppen. Een medewerkster liep achter de man aan en werd vervolgens bijna geraakt door een stalen deksel van een prullenbak die de man naar haar gooide. Daarna fietste hij weg.

    Een dag later, op 4 april, was de man opnieuw in een supermarkt. Dit keer in Renkum. Hier bedreigde hij opnieuw een medewerker. Toen de medewerker weg liep begon de verdachte verschillende dingen in de winkel te vernielen. Daarna liep hij de winkel uit.

    We hebben onderzoek gedaan naar de kleding die de verdachte draagt, het is namelijk bedrijfskleding. Helaas kwamen we daar niet verder mee omdat er uit onderzoek is gebleken dat er in Huissen een paar dagen eerder kleding van het bedrijf werd gestolen uit een schaftkeet. Mogelijk heeft dit dus verband met elkaar.

    De man werd beide keren agressief zonder reden. Laat het ons weten als je hem herkent zodat hij dit niet vaker kan doen! Als je hem herkent aan zijn manier van bewegen, zijn gezicht of iets anders, geef het door.  

     

    Vragen

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=CTnxN_AB71E

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening