Ga naar content
Mijn buurt: 
Zwolle, Berkum +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Grote Markt – Zwolle

    Op de Grote Markt in Zwolle, duiken deze twee mannen op in de nacht van 24 februari. Eén van hen breekt in bij een restaurant, terwijl de tweede buiten blijft staan. Even later komt hij ook naar binnen. Ze halen duizenden euro’s uit het restaurant. Wie zijn deze mannen?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De inbrekers gaan doelgericht te werk en lijken te weten waar ze moeten zijn. De man die als eerste naar binnen gaat, heeft opvallende schoenen. Na de inbraak lopen ze weg via de Grote Markt en de Korte Ademhalingssteeg.

     

    Bekijk de beelden!
    In de video hieronder zijn de twee mannen te zien die inbraken in het restaurant. Kijk goed naar de opvallende schoenen van de man die als eerst de zaak binnengaat. Wie kent deze mannen?

     

    Vragen

    Hoe geef ik mijn tip door? 
    Geef je informatie door via de gratis tiplijn op 0800-6070. Anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_nHMFuLsN58

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening