Ga naar content
Mijn buurt: 
Marijenkampen +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak Kringloopwinkel - Boterweg - Tuk

    Wie heeft de kringloopwinkel tussen Steenwijk en Tuk ernstig gedupeerd? Een inbreker wist de kluis open te maken en een groot geldbedrag te stelen. Tip ons als je weet wie dit is!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

     

    Op 5 februari rond 03:00 uur was er een inbraak bij een kringloopwinkel in Tuk. De inbreker probeerde eerst de personeelsingang open te maken, maar dat lukte niet. Daarna maakte hij het raam aan de zijkant van het gebouw kapot om naar binnen te kunnen. Eenmaal binnen doorzocht hij meteen de kantoorruimte. Daar maakte hij de camera kapot en haalde veel geld uit de kluis. 

    Op beelden kunnen we zien dat de inbreker meerdere keren aan het bellen was. Het lijkt erop dat hij mogelijk een handlanger had die hem hielp. Rond 02:45 uur werd hij afgezet door iemand in een auto op de kruising van de Melkweg en de Hooidijk. Vervolgens liep hij in de richting van de Roomweg. Het is mogelijk dat de handlanger in de buurt heeft gewacht om de inbreker weer op te pikken.

    De inbreker droeg vermoedelijk Nike-schoenen van het model Air Max 90 GTX met oranje zolen. Deze schoenen zie je niet zo veel, dus mogelijk is dit een goed herkenningspunt.

     

     

    Vragen

    We zijn op zoek naar mensen die de man op de beelden herkennen. Mogelijk herkent iemand de man aan zijn tas, pet of schoenen. Ook als het is opgevallen dat iemand na 5 februari ineens over veel geld beschikte horen we dat graag.  Elke tip wordt eerst grondig uitgezocht en we zullen nooit zomaar tot aanhouding overgaan.  

     

    Contact
    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=p7VkZWXDY38

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening