Ga naar content
Mijn buurt: 
zevenaar +5.0km
    Verander locatie

    Insluipingen – Lijkweg – Duiven

    In de nacht van 30 maart zijn er meerdere insluipingen geweest in de gemeente Duiven. Wie weet wie deze man is? Laat het ons weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op de beelden is te zien dat een jongeman in de nacht van 30 maart meerdere keren heeft geprobeerd om bij woningen naar binnen te gaan. Uiteindelijk is het hem gelukt om binnen te komen bij een huis aan de Lijkweg in Duiven. Daar doorzocht hij een auto op de oprit, waarbij hij alleen een pakje sigaretten meenam. Daarna ging hij het huis binnen en nam hij een laptop mee. Bij een huis aan de Bloemendaal in Duiven heeft hij een elektrische fiets die in de achtertuin stond gestolen. Deze Sparta e-bike is vele dagen later teruggevonden op station Westervoort. In een woning aan de Julianastraat in Duiven wist hij ook binnen te komen. Daar zijn een handtas en fotocamera meegenomen. 

     

    Vragen

    We willen weten wie deze man is. Daarnaast willen we graag weten of er andere slachtoffers zijn van deze man. Ben jij ook slachtoffer geworden, maar heb je nog niet met ons gesproken, meld je dan!

    Contact opnemen
    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

     


    Procesnummers: 2023139146, 2023139094, 2023138887

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=HQcObcBye2I

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening