Ga naar content
Mijn buurt: 
Bruchem +5.0km
    Verander locatie

    Vernielingen – Politiebureau – Zaltbommel

    Bij het politiebureau aan de Steenweg ontdekten agenten op dinsdag 14 februari dat een band van hun dienstauto lek was gestoken en dat er een slot om de poort van het parkeerterrein van het politiebureau hing. Een ruime maand later, op dinsdag 21 maart, gebeurde hetzelfde. Wie heeft hier meer informatie over?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Aan het einde van hun nachtdienst op dinsdag 14 februari zagen agenten dat de voorbanden van hun dienstauto lek gestoken waren. De auto stond voor het politiebureau aan de Steenweg geparkeerd. Toen de agenten de auto naar de achterzijde van het bureau wilden verplaatsen, zagen zij dat er een hangslot om de poort was bevestigd. 

    Een ruime maand later, op dinsdag 21 maart, gebeurde hetzelfde. Agenten kregen een melding en wilden ter plaatse gaan. Toen ze de auto in wilden stappen zagen ze gelijk dat beide banden lek gestoken waren. Op het moment dat ze de auto wilden parkeren op het terrein achter het bureau, zagen ze dat er ook nu weer eenzelfde soort hangslot om het hek was bevestigd. 

    Een levensgevaarlijke actie die grote gevolgen met zich mee had kunnen brengen. Als de agenten ergens met spoed naartoe hadden gemoeten had dit niet gekund omdat de banden lek waren gestoken. Daarnaast was er ook een slot bevestigd bij het hek waar de reservevoertuigen staan. De agenten werden belemmerd in hun werk en in het ergste geval had dit levens kunnen kosten.

    Vragen

    Wie weet wie deze man is? Wie weet meer over een mogelijk motief?

    Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=e9KrTm4fETU

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=YKozOMgDVjA

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening