Ga naar content
Mijn buurt: 
Oegstgeest +5.0km
    Verander locatie

    Explosie woning - Blekerij - Katwijk

    Bij een voordeur van een woning aan de Blekerij in Katwijk is brand ontstaan na een explosie donderdagnacht 8 juni rond 00.10 uur. In de uitzending wordt een uitgebreide getuigenoproep gedaan.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Bij deze explosie raakte niemand gewond. Toen agenten ter plaatse gingen, troffen zij een zwaarbeschadigde voordeur aan bij de woning van het 69- jarige slachtoffer. Buurtbewoners hebben de brand geblust, waarna de politie een uitgebreid onderzoek is gestart. Uit onderzoek is gebleken dat de verdachte via de Rijnstraat, richting de Zeeweg is weggelopen. Uit onderzoek is gebleken dat vooralsnog niet is gebleken dat de bewoonster betrokken is bij criminele activiteiten. In de uitzending wordt een getuigenoproep gedaan. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543. 

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening