Ga naar content
Mijn buurt: 
Burgerveen +5.0km
    Verander locatie

    Vermissing Rishi Parmersar Suriname

    Sinds 18 december 2022 wordt de 48- jarige Rishi Parmesar, een inwoner uit Hoofddorp vermist. Rishi is als vermist opgegeven omdat hij op 18 december niet op de vlucht zat vanuit Suriname.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rishi is voor het laatst gezien op 18 december rond het middaguur op zijn eigen bedrijfsterrein aan de Indira Gandhiweg 945 in Lelydorp (Suriname). De bagage van Rishi, zijn mobiele telefoon en zijn laptop zijn sinsdien ook kwijt. Het onderzoeksteam onderzoekt alle scenario's en sluit een misdrijf niet uit. De politie sluit niet uit dat Rishi om het leven is gebracht. Momenteel zit op dit moment één verdachte vast en zal op korte termijn een Nederlandse delegatie naar Suriname afreizen om nader (forensisch) onderzoek te verrichten. Op het bedrijfsterrein van Rishi is een horloge aangetroffen, onbekend van wie deze is. In de uitzending wordt een getuigenoproep gedaan. Alle informatie omtrent de vermissing van Rishi is welkom. 

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9645044. 

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening