Ga naar content
Mijn buurt: 
Apeldoorn +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Kanaalstraat – Apeldoorn

    Twee mannen probeerden bij een parkeergarage onder een appartementencomplex aan de Kanaalstraat in Apeldoorn een motor te stelen. De mannen staan op beeld. Wie herkent het duo?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op 6 december rond 03:45 uur ’s nachts drongen twee mannen een garagebox op het terrein van een appartementencomplex aan de Kanaalstraat in Apeldoorn binnen. Op beelden is te zien dat het duo toegang probeert te krijgen tot de parkeergarage. Na enkele pogingen slagen ze erin om binnen te komen. Daarna komen ze een binnendeur tegen die dicht zit. Ze prutsen er een tijdje aan, maar uiteindelijk slagen ze erin om de deur open te krijgen. Vervolgens gaan de twee mannen naar de garagebox waar de motor staat, maar het lukt ze niet om deze te stelen. In hun haast beschadigen ze enkele onderdelen van de motor. Uiteindelijk besluit het duo om de afdekhoes van de motor mee te nemen. 

    -    Wie weet wie deze mannen zijn? 
    -    Heb je informatie over de gestolen afdekhoes? 

    Laat het ons weten!

     

    Contact


    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=TBdAaLrsGtI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening