Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
winterswijk +5.0km
  Verander locatie

  Diefstal – Markt – Winterswijk

  Deze twee mannen stalen gezamenlijk de dagomzet van een vishandel uit een bus op de Markt in Winterswijk. Wie herkent de mannen?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op zaterdag 7 januari waren de markthandelaren van de viskraam aan de Zuidzijde druk bezig met opruimen en schoonmaken van de kraam. Wat ze niet wisten is dat ze in de gaten gehouden werden door twee mannen. Op een rustig moment grepen de mannen hun kans en gristen een envelop met de dagomzet uit de bus, waarna ze er lopend vandoor gingen. 

  Beelden
  Op camerabeelden is te zien dat twee mannen de bus in de gaten houden. Eén van hen loopt naar de passagierszijde, maar keert snel terug wanneer hij ziet dat iemand aan de achterkant van de bus spullen aan het inladen is.  Ze hebben zelfs nog even telefonisch contact voordat ze besluiten om toe te slaan. Uiteindelijk lukt het de mannen en gaan ze er lachend vandoor met de dagomzet van de vishandel. 

  Laat ons weten als je ze herkent!

  Vragen

  Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 
   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ncVfCZhVTBE

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening