Ga naar content
Mijn buurt: 
Ommeren +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak – Provincialeweg – Ingen

    Op 28 januari hebben er inbraken plaatsgevonden in Lienden en Ingen, waarvan één een poging betrof. Het lijkt erop dat deze inbraken door dezelfde mannen zijn gepleegd. Wie herkent het duo?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De eerste inbraak was op zaterdag 28 januari rond 04:00 uur bij een bedrijf aan de Marsdijk in Lienden. Twee mannen liepen met een koevoet in hun handen het terrein op en wisten het bedrijfspand binnen te komen. Hoewel er verschillende kasten en deuren waren opengebroken, werd er niks gestolen.

    Ongeveer vijf kilometer verderop zien we twee mannen bij een bedrijf aan de Provincialeweg in Ingen. Het gaat hier vermoedelijk om dezelfde mannen die ook hebben ingebroken in Lienden omdat ze dezelfde kleding dragen en een postuur hebben dat aardig overeenkomt. Hier gingen de inbrekers ervandoor met een paar duizend euro, vijf motorzagen en drie accu trimmers.

    Vragen

    • Wie weet wie de mannen zijn?
    • Wie heeft er informatie over de gereedschappen? Mogelijk worden deze ergens te koop aangeboden.

    Contact

    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening