Ga naar content
Mijn buurt: 
neder-betuwe +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Adelsweg – Lienden

    Bij een brillenzaak aan de Adelsweg in Lienden plegen deze mannen een inbraak. Wie herkent de daders?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    In de vroege ochtend van vrijdag 17 maart rond 03:10 uur was er een diefstal bij een brillenzaak. De inbrekers vernielden de toegangsdeur met een koevoet. Terwijl het alarm afging, rukten ze meerdere stellingen met dure merkzonnebrillen van de muur. Vervolgens gingen ze er vandoor met zeven stellingen ter waarde van enkele tienduizenden euro’s. 

    Opvallend genoeg lieten de daders drie rekken achter met minder waardevolle zonnebrillen. Dit zou kunnen betekenen dat ze de winkel eerder hebben verkend.

    Beide daders hadden bivakmutsen op. Maar misschien herkent iemand wel de kleding, het gereedschap, het postuur of de combinatie van de twee inbrekers. Eén van hen droeg een zwarte trui met een opvallende opdruk. 

     

    Vragen

    -    Weet jij wie deze twee mannen zijn?
    -    Heb je informatie over de inbraak?
    -    Heb je iets opvallends gezien op 17 maart?
    -    Weet je waar de gestolen zonnebrillen zijn gebleven? 
    -    Kun je meer vertellen over de vluchtroute?

    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=t3sTCAojlmw

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening