Ga naar content
Mijn buurt: 
krimpenerwaard +10.0km
    Verander locatie

    Beroving - Ringvaartpark - Capelle aan den IJssel

    Op 8 januari 2023 reed een 30-jarige man uit Capelle aan den IJssel samen met een kennis samen in één auto op het Ringvaartpark in Capelle.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 23.45 uur zette de chauffeur de auto even stil en binnen de kortste keren kwamen twee mannen op één scooter op de auto af. De passagier van de scooter liep direct op de bijrijder van de auto af en bedreigde hem met een vuurwapen. Deze man bedreigde het slachtoffer ook woordelijk met de dood en dwong hem sieraden af te staan. De dader stapte vervolgens weer achterop en samen reden de mannen op de scooter weg in de richting van de Burgemeester van Beresteijnlaan.

    Mogelijk betrokken man
    Uit het onderzoek kwam naar voren dat een man mogelijk iets met deze beroving te maken heeft gehad. Wie meent de persoon op de foto te herkennen? En, wie was getuige van deze beroving? Heeft u andere informatie die leidt naar de dader(s)?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oPjI-9IzC5c

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening