Ga naar content
Mijn buurt: 
3311 +5.0km
    Verander locatie

    Poging beroving – van Eesterenplein – Dordrecht

    Op vrijdagavond 3 maart is een 27-jarige man uit Dordrecht slachtoffer geworden van een poging beroving aan het van Eesterenplein. De politie zoekt getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het is iets voor 18.30 uur als de man zijn winkel aan het van Eesterenplein afsluit. Samen met zijn vriendin loopt hij naar de auto op de parkeerplaats. De man stopt zijn persoonlijke bezittingen in zijn auto en doet deze direct op slot. In de verte ziet de man 2 personen aan komen lopen, maar ziet daar niets geks aan en staat nog even met z’n vriendin te kletsen. Voordat hij het doorheeft staan de mannen naast hem en wordt er een vuurwapen tegen zijn heeft gericht (slachtoffer wordt geslagen met vuurwapen tegen zijn hoofd).

    Worsteling
    Er ontstaat een worsteling met de daders terwijl zijn vriendin om hulp roept. Dan besluiten de daders nog even de man zijn zakken te controleren als ze daarna op de vlucht slaan in de richting van het Toekanpad. Het slachtoffer rent nog even achter ze aan, maar de daders weten te ontkomen. Wie herkent de mannen of weet wie ze zijn?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=B5YFs7oM-vg

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening