Ga naar content
Mijn buurt: 
6828 DN Arnhem, Nederland +0.5km
  Verander locatie

  Straatroof – Rietgrachtstraat – Arnhem

  Aan de Rietgrachtstraat in Arnhem is een jonge bezorger vrijdag 20 oktober overvallen. Dit gebeurde rond 17.10 uur. Heb jij iets gezien van deze overval of heb je camerabeelden waarop de dader mogelijk te zien is? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De bezorger, een 17-jarige jongen, stond aan de Rietgrachtstraat even stil om te kijken waar hij moest zijn. Dit was net om de hoek van restaurant Konak. Op dat moment kwam een man naar hem toe die hem bedreigde met een kapmes. Hij eiste de telefoon van de jongen. Toen hij deze eenmaal had, rende hij verder de Rietgrachtstraat in en daarna richting de Steenstraat.

  Signalement

  • Donkere huidskleur
  • Donker haar
  • Ongeveer 1.80 meter lang
  • Hij droeg een zwarte jas (puffer model) met de capuchon over zijn hoofd. Ook droeg hij een groene trui, een donkere broek en lichte schoenen.

  Vragen

  • Was jij getuige van dit incident?
  • Herken jij de verdachte aan de hand van het signalement?
  • Woon jij in de omgeving Rietgrachtstraat/Steenstraat en heb je mogelijk camerabeelden waarop de verdachte mogelijk te zien is?

  Contact

  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=3Er2SbhMEIw

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening