Ga naar content
Mijn buurt: 
Milsbeek +5.0km
  Verander locatie

  Winkeldiefstal - Dorpsstraat - Groesbeek

  Aan de Dorpsstraat in Groesbeek stal een man voor duizenden euro’s aan goederen uit een drogist. Herken jij hem? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De man kwam met een vermoedelijk geprepareerde Action-tas de winkel in. Bij het schap met de gezichtsverzorging laadde hij zijn tas vol met crèmes met een totale waarde van ruim 2.500 euro. Vervolgens verliet hij de winkel.

  De man is 1.80 à 1.90 meter lang, kaal, heeft een lichte huidskleur en een normaal postuur. Leeftijd: vermoedelijk in de dertig of veertig. We verdenken deze man ook van enkele andere winkeldiefstallen in Oost-Nederland. Weet jij wie hij is, heb je hem ergens gezien of weet je waar hij verblijft? Neem dan contact met ons op!

  2023444374

  Contact

  Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=KYUmmceywv0

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening