Ga naar content
Mijn buurt: 
Rhenen +5.0km
    Verander locatie

    Aangetroffen sieraden - Prins Willem-Alexanderpark - Veenendaal

    Op zondagavond 29 oktober 2023 tegen middennacht werd door agenten een auto op een parkeerplaats in Veenendaal gezien met twee personen erin. Toen de agenten voorbij reden, rende de bijrijder uit de auto. Het werd al snel duidelijk waarom. De man had sieraden in zijn zakken, die mogelijk niet van hem zijn. Na de controle van de auto werden nog meer sieraden gevonden. De bestuurder werd daarom ook aangehouden. Het is onduidelijk waar de sieraden vandaan komen. Door het tonen van de foto’s hopen we de eigenaar te achterhalen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Wie herkent de sieraden van de foto’s?

    Omschrijving

    Die nacht, om 23:45, waren surveillerende agenten op de Prins Willem-Alexanderpark in Veenendaal. Ze zagen daar twee geparkeerde auto’s staan, met daarin voor hen bekende mannen. De agenten weten dat één van de mannen wordt gezocht voor een openstaande straf. Deze man stapt uit de auto en gaat er vandoor. Helaas voor hem, hij komt niet ver en wordt om de hoek aangehouden. Bij de aanhouding vallen er sieraden uit zijn zak.

    De andere mannen stappen ondertussen ook de auto. Een van hen wordt ook aangehouden omdat er sieraden en inbrekerswerktuig wordt gevonden in zijn auto.

     

    De recherche gaat er op dit moment vanuit dat de sieraden van diefstal afkomstig zijn.

    Vragen

    Herken jij een van de sieraden? Neem dan contact met ons op.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening

    Deel het artikel op social media

    Deel artikel via: