Ga naar content
Mijn buurt: 
Soest +5.0km
    Verander locatie

    Dodelijk ongeval - Hamweg - Hoogland

    Vrijdagmiddag 3 november vond er aan de Hamseweg in Hoogland een dodelijk verkeersongeluk plaatst. Door nog onbekende oorzaak raakten een automobilist en fietsster met elkaar in botsing. Rechercheurs doen onderzoek naar het ongeval. De politie is op zoek naar getuigen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 12.15 uur rijden een automobilist met aanhanger en een fietsster beiden op de Hamseweg in Hoogland. Door nog onbekende oorzaak komen zij vervolgens in botsing met elkaar. De fietsster, een 86-jarige vrouw uit Hoogland, raakt daardoor zeer ernstig gewond. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, worden direct opgeroepen. De fietser is gereanimeerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Helaas mocht de verleende hulp niet meer baten en is het slachtoffer later die dag in het ziekenhuis komen te overlijden.

    Tegenligger gezocht

    De politie is direct een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Om forensisch onderzoek uit te kunnen voeren is de weg enige tijd afgesloten geweest. Ook is er direct gesproken met mogelijke getuigen. De politie is op dit moment nog op zoek naar aanvullende getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren of andere belangrijke informatie hebben die ons meer duidelijkheid kan geven. Daarbij zijn we specifiek op zoek naar een mogelijke andere automobilist die als tegenligger het ongeval heeft zien gebeuren. We komen graag met hem of haar in contact.

    Iets gezien?

    Was jij rond 12:15 uur in de buurt van de Hamseweg en heb jij iets gezien? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844. Melden kan ook via onderstaand tipformulier.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening